Ekoboende i Australien

Magiskt vacker natur

Magiskt vacker natur

Spännande safari

Spännande safari

Safari med båt

Safari med båt

Effektfullt ekoboende

Effektfullt ekoboende

Bamurru Plains hittar man bland våtmarkerna i Australien, i utkanten av Kakadu nationalpark. Den här ekologiska anläggningen är en del i en privat buffelranch på cirka 75 000 hektar. Denna boutiqueresort tar energikonservering på allvar: bungalowerna saknar TV och telefon och endast tre av dem har luftkonditionering (men då till en extra avgift). Vidare så står solenergi för 75 procent av anläggningens energiförbrukning, filtrerat borrhålsvatten används som dricksvatten, flaskor återanvänds och tvålarna är fria från kemikalier.

På Bamurru står den australiska naturen och dess invånare ständigt i centrum. Det arrangeras turer till klippmålningar i Kakadu och Arnhem Land, under dessa turer kan hotellgästerna lära sig mer om de inföddas historia och kultur.

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.