Malaysia och läckra Langkawi

Stranden vid Tanjung Rhu

Stranden vid Tanjung Rhu

För den som letar efter guldgnistrande sand och akvarieklart vatten med exotiska fiskar och koraller rekommenderas en tur till norra Langkawi och Tanjung Rhu. Trots Langkawis popularitet och det faktum att Tanjung Rhu är en allmän strand är det fortfarande relativt lugnt. När vattnet ligger lågt kan du mer eller mindre promenera ut till de prunkande grottkullarna ett par hundra meter ut. För den som har lite över ligger en femstjärnig resort i anslutning.

  1. oktober 29th, 2010 i 16:15 | #1

    Jag har varit på Langkawi och både snorklat och dykt med tuber. Kan rekommendera det varmt för det är så nära naturens undervattensperfektion man kan komma. En ny dimension!

  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.