Hem > Lågprisflyg > Ta en weekendresa på Alla hjärtans dag

Ta en weekendresa på Alla hjärtans dag

 

Lite romantik är aldrig fel...

Lite romantik är aldrig fel...

För att kärleken ska ha möjlighet att fördjupas och blomstra behöver man tid och fokus att ägna åt varandra. Varför inte lämna vardagen bakom er och göra en kort men romantisk resa. Ett äventyr tillsammans, kanske på en ny spännande plats, med härliga upplevelser, god mat och kanske lite årgångsbubbel. På Hotels.com har tagit fram en tio-i-topp lista från världens mest romantiska resmål med specialpriser på upp till 45 procents rabatt. Lite av en romantisk Happy Hour på Alla hjärtans dag!

Tänk på att många lågprisflygbolag vill tjäna pengar på både flyg och boende, då marginalerna på flyg är ytterst begränade. Därför blir det extra fint när flygresan är kanonbillig och hotellet likaså…

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.