Hem > Lågprisflyg, miljö > Miljö: Travellink låter dig välja mellan lågprisflyg och tåg

Miljö: Travellink låter dig välja mellan lågprisflyg och tåg

 

Lågprisflyg eller miljövänligt tåg?

Lågprisflyg eller miljövänligt tåg?

Med Travellinks nya tjänst kan du jämföra restid och pris mellan reguljärt flyg, lågprisflyg och tåg. Alla alternativ, inkluderat de miljövänliga, blir direkt jämförbara. Och den nya tjänsten är väldigt enkel, man talar bara om vart man vill resa, och när, och väljer om alternativen ska sorteras efter restid eller lägsta pris. Därefter hamnar tåg och flyg sida vid sida och det går lätt att göra sitt val. Det här är en höjdare för företag då affärsresor står för en stor del av den totala reskakan. Inrikes kan totaltiden och prisbilden mellan flyg och tåg alltid bli spännande läsning. Tjänsten gör det lättare för företag att hitta de billigaste resorna och göra miljövänliga val.

Slutsats: Att lättöverskådligt se de billigaste resorna, kan ge företagen en besparing på mellan 10 och 40 procent. Genom att alla flygbolag, lågprisflygbolag och tåg nu finns samlade på en och samma tjänst sparas mycket tid vid bokningen av resan eftersom man slipper sitta och leta på respektive resebolags hemsida. Smart av Travellink att gå mot strömmen och konceptuellt erbjuda ett miljövänligt alternativ.

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.