Presentation: Seat24 – för lågprisflyg

Presentation: I Sverige finns det några riktigt bra aktörer när det gäller lågprisflyg. Vi tänkte därför börja presentera olika aktörer och lyfta fram deras styrkor. På Seat24 så vill man att det ska vara enkelt, tryggt, och gå snabbt att boka, oavsett det gäller flyg, hotell eller hyrbil. Deras sök- och bokningstjänst är framför allt anpassad för resenärer som redan vet vart de vill åka. De samarbetar med närmare 650 flygbolag världen över och förmedlar resor till upp emot 1 500 olika destinationer. Här finns fyndpriser i Europa!

Dagens fynd på Seat 24: Res till Rom i maj och möt värmen under en halvvecka (4-8 maj) för 1 257 kronor.

Fakta: Företaget Seat24 AB grundades år 2000 och har expanderat kontinuerligt. I dag finns de etablerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Österrike och Schweiz. De är en av Skandinaviens ledande resebyråer på Internet och samarbetar med världens ledande flygbolag och leverantörer av hyrbil och hotell.

– De har har IATA-rättigheter (internationell organisation som bestämmer standard för flygbiljetter med mera).
– De har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
– De har IATA-certifierade personal som gör kvalitetskontroll av all biljettering och utskick.
– Betalning sker med så kallad SSL-kryptering, samma teknik som de flesta av internetbankerna använder.
– Alla personuppgifter behandlas strikt konfidentiellt.
– De är medlemmar i SRF.

  1. januari 24th, 2009 i 19:00 | #1

    Inspirerande tips och råd men vilken månad är det billigast att resa?

  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.