Hem > Afrika, Botswana, Lågprisflyg, lågprisflygbolag, Namibia, safari, Sydafrika, Tanzania > Allt populärare att åka på safari – Sydafrika, Botswana och Namibia

Allt populärare att åka på safari – Sydafrika, Botswana och Namibia


Afrika och safari är något som lockar allt fler resenärer. Tidigare populära Kenya får – p g a oroligheter i landet – stå åt sidan för Sydafrika (Kruger), Botswana (Okavango) och Namibia. Andra populära länder är Tanzania, Rwanda och Uganda. Den tilltagande charterturismen till Afrika har pressat priserna inom safarisegmentet, något som många svenskar har upptäckt. Den renodlade safariresan blir dock inte billigare eftersom många safariarrangörer vill vara ”ekoturistiska” och inte ta för stora grupper. Då blir det per automatik dyrare men också bättre både för människor, djur och natur.

Olika researrangörer hittar du här: Lågprisflyg

  1. Anonymous
    april 11th, 2008 i 10:48 | #1

    Såååå spännande, men jag vet inte om jag skulle våga. Ihhh……. 😉

  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.