Ljuvliga söderhavetTahiti (bilden) är en vacker ögrupp som också kallas Franska Polynesien. Öarna är utspridda över fyra miljoner kvadratkilometer hav i sydöstra delen av ljuvliga söderhavet och består av fem huvudgrupper:
1. Society-öarna (Tahiti)
2. Austral-öarna
3. Marquesas-öarna
4. Tuamotu-atollerna
5. Mangareva-öarna
På Tahiti finns både höga vulkanöar och korallatoller. På vulkanöarna är jorden mer näringsrik med en bredare växtlighet som följd. Att resa runt bland dessa öar är en välsignad upplevelse även om reskassan får sig en ordenligt omgång. Det är DYRT här. Bora-Bora är en upplevelse utöver det vanliga. På det här hotellet har mången svensk försvunnit för omvärlden då man så önskat. Huvudstaden heter Papeete och ligger på ön den största ön. Bäst tid att åka är september och oktober.

 1. Reseskribent Inger
  februari 25th, 2008 i 12:14 | #1

  Okej, nu ser jag den gröna texten ”efter … godkännande”. Då har du några kommentarer då att välja bland 😉

 2. Erik Olsson
  februari 25th, 2008 i 12:26 | #2

  Ja, det var ingen dålig laddning du brassade av… Lycka till med sajten.

 1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.