Hem > flyg Göteborg, Lågprisflyg, lågprisflygbolag, Sterling > Lågprisflyg – res 2 betala för 1 med Sterling

Lågprisflyg – res 2 betala för 1 med Sterling

Det här är en kampanj från Sterling som jag gillar och som skapar bra snittpris under våren. Planera och beställ senast 14 februari 2008 – ALLA HJÄRTANS DAG – och du har möjlighet att resa fram till 31 maj 2008. Tänk på att erbjudandet gäller för minst 2 vuxna, och omfattar ett begränsat antal platser på utvalda avgångar. Erbjudandet bokas på deras hemsida. Det visade priserna är kampanjpriser och rabatten är redan fråndragen. Var lite romantiska nu och dra till vackra platser i Europa.
Läs merpå: Sterling

  1. Anonymous
    februari 10th, 2008 i 23:24 | #1

    Må kärleken segra denna rosornas dag! Kram Nina

  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.