Hem > Afrika, Asien, billig resa, köpa lågprisflyg, Sydamerika > Trenden är Asien och Afrika – nykomlingen Sydamerika

Trenden är Asien och Afrika – nykomlingen Sydamerika

När man reser idag är trenden att man i allt högre grad vill ha innehåll och upplevelser i reseprodukterna. Äventyrsresor är ett sådant produktsegment och geografiskt är vi framförallt intresserade av Asien och Afrika men en stark bubblare är Sydamerika. Den här delen av världen kommer bli utforskad inom några år. Brasilien är redan på kartan men resterande delar är ljuvliga resmål. Denna kontinent förknippas kanske mycket med inkaledsvandringar, men det finns mycket annat att uppleva. Personliga favoriter är Ecuador (stenhård Shaman på bilden), Argentina och Brasilien. Livet är till för att upplevas!

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.