Hem > kasta gris, Lågprisflyg, mp3, spel, suduko > Saker att göra på flygresan – den långa turen

Saker att göra på flygresan – den långa turen

Att döda tid på en flygresa är en kunskap – en konst och vetenskap som skapar respekt – och som måste ventileras bland oss bröder och systrar då den kan göra starten på en resa så nice. Bra tips mottages med varm hand!

Lista på tips ”att-göra-under-flygresan”:

– Lyssna på talböcker på Mp3
– Beta av en hel korsordstidning
– Spela klassiska ”Kasta Gris” – making bacon
– Plöja resehandböcker
– Avnjuta gamla B-rullar
– Lyssna igenom ALLA låtar på en fullmatad Ipod
– Suduko
– Sitta och blåljuga för en icke ont anande granne
– Yatzy
– Visualisera hela barndomen för sitt inre
– Spela kort
Ta Krig och fred av Tolstoj rätt upp och ned
– Försöka komma med i 10 000-metersklubben… (extrapoäng om det är flygpersonal)

 1. Anonymous
  december 3rd, 2007 i 09:58 | #1

  Gris är underskattat!

 2. elsie
  december 3rd, 2007 i 21:01 | #2

  Vill tipsa om en nyöppnad resebokhandel där du också kan köpa romaner och fackböcker som har med ditt resmål att göra. Bästa sättet att förkorta – och förlänga – en resa är just en bra bok enligt mig. Kolla http://www.agnesilund.se.

 3. Guðrún Gísladóttir
  januari 30th, 2008 i 15:30 | #3

  Om man har tänkt läsa en bok på vägen, så kan det vara bra att ha påbörjat den innan avresan, så att man är igång. Ofta kräver en bok extra koncentration i början och om man har ”bökiga” grannar, så kan det här med koncentrationen vara svårt.
  En annan sak som är värd att tänka på, det är att tänka sig för innan man inleder en konversation med sin granne. 6 timmar med en som pratar oavbrutet om något fullständigt ointressant och visar bilder på familjen och berättar om svär fars nya bil, det är inte kul. Ett par hörtelefoner är bra att ha, även om de bara sitter i öronen :)

 1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.