Hem > Lågprisflyg, lågprisflygbolag, Oasis Airlines, Viva Macau > Billigast med lågprisflyg till Sydney, Australien – NYTT!

Billigast med lågprisflyg till Sydney, Australien – NYTT!


Det här är inget jag provat själv men ”snacket går” i lågprisflygkretsar. Billigaste sättet att just nu flyga till Australien är att ta sig till London och flyga till Hong Kong med Oasis Airlines. Härifrån tar man snabbfärja på under en timme till den portugisiska kolonin Macau. Från Macau flyger man med lågprisflyg till Sydney med lågprisflygbolaget Viva Macau. Du glider fram i nya Boeing 767 så du åker kungligt.

  1. MISTERNHIO
    december 18th, 2007 i 19:04 | #1

    ååh så bra info, jättedyrt att flyga till Australien annars ju!

  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.