Hem > bikini, Lågprisflyg > Akta er för Borat – nooot!

Akta er för Borat – nooot!


Om Borat dyker upp på en strand och vill ta en bild med er i stiliga stranduniformer, då ska ni ställa upp. Enligt sägnen är Borat Sagdijev Kazakstans sjätte mest kände TV-journalist. På uppdrag av informationsministeriet reste han till USA för att göra en dokumentär om landet. På TV råkar han se ett avsnitt av Baywatch och blir förälskad i Pamela Anderson. Han köper då en gammal glassbil och reser tvärs över USA till Kalifornien för att kunna gifta sig med henne. True…?

Noooot! Sasha Baron Cohens karaktär Borat Sagdijev har dragit på sig ett stort antal stämningar. Vissa har tjänat en hacka… en stor hacka… cheeeeese!

  1. Karin
    december 18th, 2007 i 14:02 | #1

    haha, borat är så skön 😀

  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.