Koncepthotell – en trend het som lavasand

Jag talar mig alltid varm för att transporten inte är en del av själva resan. Nu ser jag en sylvass trend som visar att koncepthotell har kommit för att stanna. Det hör man bland alla vänner som söker med ljus och lykta efter något som passar dem ”just nu”. Inriktningen kan vara safarihotell, romantiskt hotell, designhotell (Hotel Fox, Köpenhamn, se bild), spahotell, golfhotell, sporthotell, lyxhotell, barnfamiljshotell och andra typer av målgruppsanpassade totalupplevelser. Den gamla myten om att ”hotellet spelar ingen roll” verkar vara död. Idag är det just boendet som är det viktiga, man vill ha kvalitet. Denna trend är het som lavasand!

Grisfesten är död! Länge leve upplevelsen!

 1. Anna
  november 16th, 2007 i 12:40 | #1

  Hahaha, neeej.. jag får inte en spänn.. uhm.. host host.

 2. Anna
  november 17th, 2007 i 16:51 | #2

  Nej då, han förblir hemlig. Ett passerat kapitel, du vet 😉

  Paris eller?

 1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.