Hem > höst, klar luft > Hösten är faktiskt inte fel

Hösten är faktiskt inte fel


Ni vet det där om att nu blir det mörkt, blåsigt och kallt som alla snackar om? För en gångs skull så håller jag inte med. Jag känner att jag gillar hösten den här gången. I somras satt jag i skärgården och såg bara regn, regn, skrattmåsar, ejdrar, en häger, och mer regn. Jag var skitsur för jag behövde den här sommaren, den förbaskade solen, för att få ny energi. Men nu känner jag att hösten ger mig en kick. Klar luft och vackert! Får vänta med nästa resa. Kanske håller jag på att bli vuxen…

 1. Jojo
  september 25th, 2007 i 19:44 | #1

  Jag gillar att resa. Punkt slut! 😉

 2. Erica
  september 26th, 2007 i 07:57 | #2

  Klar luft är något man uppskattar om man har det i sina gener. Ligger i det svenska arvet.

  //

 1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.