Hem > bordeaux, design, säkerhet, skämt > Spöa tjuvarna med stil!

Spöa tjuvarna med stil!


Okej, jag erkänner att kopplingen till resandet är långsökt men… kan ändå inte låta bli att presentera denna snillrika konstruktion. Så för dig som är lite paranoid och ligger och svettas om natten och tror att monster eller inbrotttjuvar ska störa nattfriden så finns nu den perfekta produkten. Adjö alla demoner här kommer ett bord som kan bli rena riddarutrustningen. Tänk att klappa till en inbrottjuv med detta stilrena set som dessutom innefattar ett starkt försvar (sannolikt svensk ek). Funkar kanske även på tågluffen även om jag personligen skulle bli lite förvånad om någon ställde upp det här relativt designade ”bordet” i en hytt. Lite mer minimalism i själva utförandet hade gett högsta betyg…

  1. Ninna
    augusti 16th, 2007 i 15:53 | #1

    Det lustigaste jag sett på länge, men är det verkligen på riktigt???
    Kram N

  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.