Hem > arlanda, billiga flygbiljetter, Lågprisflyg, Ryanair > 12 miljoner svenskar har flugit med Ryanair

12 miljoner svenskar har flugit med Ryanair

Ryanair har sedan sitt intåg på den svenska marknaden flugit mer än 12 miljoner passagerare. Bolaget har en affärsidé som verkligen ligger i linje med min önskan att resa billigt för att sedan ha mer över för själv resmålet/resmålen.

Ryanair har nyligen presenterat hela 13 nya destinationer från Stockholm/Skavsta och kommer under det kommande året att flyga närmare 4 miljoner passagerare. För att fira sina framgångar på den svenska marknaden kommer bolaget att sälja biljetter på de 13 nya destinationerna från 220 kronor inklusive skatter och avgifter. Erbjudandet gäller förutom de nya linjerna även på resor till Bremen, Riga och Lübeck. Först till kvarn får uppleva!

 1. Erik Olsson
  juli 9th, 2007 i 17:37 | #1

  Komplettering:

  Ryanair släpper 200 000 biljetter för 1 krona*

  Ryanair, Europas ledande lågprisflygbolag, släpper fredagmorgon, 01:00, sammanlagt 200 000 biljetter för 1 krona* på den svenska marknaden. Biljetter för 1 krona finns tillgängliga på samtliga rutter till och från Sverige.

  Ryanair presenterade nyligen 13 nya rutter från sin nordiska bas Stockholm Skavsta och flyger nu till sammanlagt 44 olika destinationer runt om i Europa.

  Förutsättningar för erbjudandet:
  Bokningsperiod: 6 juli till 12 juli
  Resperiod: 1 augusti till 29 mars 2008
  Resdagar: Måndag till torsdag och lördagar
  Förköp: 14 dagar
  Blackout: 18 december till 8 januari

  * Skatter och avgifter tillkommer mellan 172-224 kronor tillkommer för resor från Sverige.

 1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.