Hem > billiga flygbiljetter, Lågprisflyg, medelhavet, Ryanair > Nya lågprisflyg till Medelhavet

Nya lågprisflyg till Medelhavet


Nu kan stockholmarna flyga billigt till Sardinien, Marseille och Venedig. På onsdagen meddelade flygbolaget Ryanair att man börjar med flygningar till de tre Medelhavsdestinationerna. Samtidigt upphör tre andra linjer, bland annat den till Bryssel.

Flyget till Marseille börjar gå tre gånger i veckan från och med den 7 maj. Till Venedig lyfter de första planet den 23 maj och går därefter tre gånger i veckan. Dagen efter invigs linjen till Alghero på Sardinien, som därefter trafikeras fyra gånger i veckan.

De nya linjerna går från Skavsta flygplats, och därmed har flygbolaget 13 rutter från flygplatsen.

Flygbolaget upphör med rutterna Stockholm-Kaunas, Stockholm-Bryssel och Stockholm-Gdansk.

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.