Hem > billiga flygbiljetter, exklusiva hotell, Lågprisflyg, Mexiko > Designade flytande pyramider utanför Mexiko

Designade flytande pyramider utanför Mexiko


Snart kan du semestra på en flytande pyramid i Karibiska havet. Det är Sverigebaserade Oceanic Creations har planer på att inom några år få klart ett hotell med drygt 450 rum och 28 sviter i form av just flytande pyramider utanför Mexikos sydkust. Byggnaden, som än så länge går under namnet the Maya Hotel, kommer att bestå av kompositmaterialet Occt (Oceanic creations composite technology), en teknologi som uppfanns av Kockums. Det flytande hotellet är planerat att stå klart år 2010.
Det viktiga blir att hitta billiga flygbiljetter till Mexiko för det lär inte bli billigt att bo i denna ”pyramid”.

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.