Hem > Lågprisflyg > Billigt "just nu" med SAS

Billigt "just nu" med SAS

”Just nu” är en ny sajt under www.sas.se där SAS lågprisbiljetter samlas på ett ställe. Du skriver in var du vill resa och önskat avresedatum. Därefter får du upp en tabell med alla non-stopavgångar där biljetter finns kvar till lägsta tillgängliga pris samt hur många platser det finns kvar på varje avgång. Biljetterna startar från 450 kronor. Du kan boka resor minst 6 månader framåt. München, Trondheim, Palma de Mallorca, Glasgow, Malaga, Reykjavik, Lyon, Bergen och Bristol är nya destinationer från Stockholm som öppnar upp under våren. Aten, Budapest, Edinburgh, Istanbul, Nice, Prag, Rom och Split startar igång
efter ett vinteruppehåll. Under 2007 planerar Scandinavian Airlines Sverige att sälja än fler lågprisbiljetter inom Sverige, Norden och Europa. Biljetterna finner du på www.sas.se

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.