Hem > billiga flygbiljetter, billiga resor, Lågprisflyg, Richard Branson > Richard Branson satsar på lågprisflyg

Richard Branson satsar på lågprisflyg


Planen är enligt nyhetsmedier världen över att starta lågprisflyg från Storbritannien till de asiatiska destinationerna Malaysia, Indien och Kina. Superentreprenören och grundaren av jätteföretaget Virgin, Richard Branson, samtalar just nu med lågprisjättarna Easyjet och Airasia om ett samarbete.

Än så länge är det oklart exakt vilka destinationer det kan bli, men enligt flera medier handlar det om Malaysias huvudstad Kuala Lumpur, eventuellt Amritsar i Indien och flera städer i Kina. Flygningarna kan gå från Manchester i Storbritannien. Richard Bransons egna flygbolag, Virgin Atlantic, flyger med framförallt Heathrow som bas, men flygplatsen bedöms vara för dyr för den här typen av lågprisflyg.

Priserna på en resa mellan Kuala Lumpur och Manchester kan hamna så lågt som på knappa 600 kronor, motsvarande 43 brittiska pund. Därefter tillkommer skatt på drygt 500 kronor.

Spännande!

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.