Hem > billiga resor > Billiga resor och resebyråer på ett ställe

Billiga resor och resebyråer på ett ställe

FlygbolagsGuiden.se har som målsättning att vara en neutral plattform vid beställning av resor på Internet. Det är viktigt att understryka att reseportalen INTE är en resebyrå. Den presenterar däremot med en lång rad företag inom resebranschen och då främst de som inriktar sig på lågprisflyg, billig charter, ”sista minuten” samt billiga hotell.

För besökare innebär det att de på en och samma plats hittar all nödvändig information så att de enkelt ska kunna beställa en resa via nätet. FlygbolagsGuiden.sei kan då hjälpa besökaren att göra det rätta valet kring köpet av sin resa.

FlygbolagsGuiden.se ska vara en trafikgenerator för hela resebranschen. Måletl är att samla information och förmedla den på ett sakligt och neutralt sätt. Man vill också skapa en nyfikenhet för själva resandet. Historiskt har det aldrig varit billigare att flyga till andra länder.

http://www.flygbolagsguiden.se

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
Du måste vara inloggad för att skapa en kommentar.